Min Älskade Rubin

Jag HATAR verkligen att försöka skriva någonting på bloggen på någon annan dator än min egen. Allting blir bara fel och det blir inte jag! Det blir ett av mina gamla jag istället. Fy vad jag hatar det! Jag raderade nyss ett inlägg som jag skrev på mina föräldrars dator eftersom jag mådde illa av det. :S

Nog om sånt tråkigt! Jag ska presenterna min älskade skatt Rubin! Hon är den underbaraste och busigaste kaninen någonsin. Jag älskar henne så ♥.

Jag var ute och fotade henne lite igår ^^ 


Denna bilden är gammal och suddig :(. Hon är väl typ 1 år där. I Juni i år så fyllde hon 2 år!

Nu ska jag gå ut till henne och borsta henne, hon e lite smutsig nu. Jag skriver nog senare idag.

Ännu en ny kategori...

..som heter i min iPhone! Egentligen så kunde jag ju ta musik - konsert kategorin, men jag tänkte att jag skulle ha en kategori att skriva om mina tre favoritlåtar i iPhonen!

No1. Patchouli.
En låt från The Arks första skiva 'We Are The Ark'. Jag älskar verkligen den här låten och den har varit på min top 10 ända sens jag hörde den. Den påminner mig om våren/sommaren och jag blir alltid så glad av att lyssna på den!


No2. Take Me Away.
En av hitlåtarna från Melody Clubs andra album 'Face The Music'. Första gången jag hörde denna låten blev jag kär i den direkt. Vad jag inte visste om då var att jag hade lyssnat endel på den innan när jag var liten. Verkligen en av mina favoriter.


No3. Alors On Danse.
Jag vet inte så mycket om denna låten, bara att det är Stromae spelar den. Jag hörde denna för första gången på reklamen för Absolute Summer Hits 2010 och var helt besatt av att köpa den skivan ^^. Tillslut så fick jag den när jag hade cyklat runt hela stan i Falkenberg så jag äntligen kunde lyssna på denna låt och massa andra bra låtar från skivan!


Jag har såklart måånga fler favorit låtar, men de skriver jag någon annan gång. Jag ska försöka spela The Ark's Joy Surrender på piano nu.
Ha de bra ♥


Redigerade bilder

Fy vad dåligt jag mår idag. Det känns nästan som att hela huvudet kommer sprängas sönder. Jag antar att jag får sitta hemma och göra skolarbete resten av dagen..

Jag orkar inte lägga in någon bild på mig idag så ni får kolla på lite redigerade bilder.

Hehe jag skulle prova redigera på ett nytt sätt (för mig) :D





Det är bara några av alla mina redigerade bilder. Nu ska jag söka runt lite efter systemkameror eftersom jag inte kan hitta min älskade A500 någonstans :(
Ha en bra dag ♥

Ett lite annorlunda låttips

Innan jag stänger av datorn så ger jag alla ett lite udda låttips på en känd låt som endel (som jag) bara hört på engelska. Det är Shakrias låt She Wolf fast på Spanska typ. Den heter Loba där och jag tycker den e väldigt bra. Jag lyssnar egentligen bara på musik på engelska, men det är ju kul att utveckla sin musiksmak lite mer.

 


Idag blev vi inskrivna på konfirmation

Idag så har alla vi i den nya konfa gruppen vart uppe i kyrkan och anmält oss eller något sånt. Det var väldigt avkopplande att gå på gudstjänst faktiskt.
Jag och Louise i våras på mitt rum ;)

Efter det så åkte jag och Louise direkt hem till henne och var där hela dagen. Vi hade jätteroligt, först så spelade vi play station och kollade på en Sonic film som jag inte fattade någonting av. Vi var ute och gick och tjatade lite med.

Nu ska jag förbereda mig för skolan i morgon med ett låångt bad.
Sov Gott ♥

Min näspiercing!

Nu är jag hemma igen från piercingstudion och jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd med min piercing. Jag tog några dåliga bilder med min YouCam, men det kommer bättre sen, haha jag ska ju ha den typ hela livet om jag vill ;)

Vet inte om det syns men den är röd, det blödde lite men jag tror att allt det är borta nu.


Ska kolla på film och slappa nu, det gör fortfarande lite ont i näsan men inte så värst mycket.

Mobilbloggar för första gången ;)

God morgon! Jag hinner inte gå in på datorn nu eftersom jag ska iväg till piercingstudion snart. Jag ska bara göra i ordning mig först, tänkte ha på mig mitt rosa löshår men det är ihoptrasslat i massa papper. Jag får se ifall det finns någonting kvar som inte är söndrigt ;).

Ett litet låttips >^.^<

Jag hittade en bild från när jag och Louise gjorde en tårta i somras på min födelsedag. Jag ser lite mysko ut som står och sover, men ändå.

Vi lyckades faktiskt med den extra stora tårtan :)

Egentligen så ville jag tipsa alla om denna låten:

Det är Melody Clubs låt Blue Summer, som de släppte tillsammans med Covergirl singeln. Själv så tycker jag att de borde haft med den på plattan Music Machine ^^

HELG!

Jippie! Nu är den första skolveckan äntligen slut och helgen har startat. I dag så ska jag få några läxor gjorda och i morgon så smäller det :D Jag ska pierca mig!! Jag har tjatat på mina föräldrar i två år (!) sens sommarlovet mellan femman och sexan och äntligen så går de med på det.

Dagens outfit. Mitt hår är inte så mörkt i verkligheten, det var ljuset som gjorde att det blev så på bilden..

Ha en galet rolig helg :)

Ny Kategori

Jag har gjort en ny kategori som heter 'Fotografi' och där kommer jag lägga upp bilder som dessa här under och även bättre när jag köpt en bättre kamera.







Igår så somnade jag klockan tio och vaknade ändå klockan 8 i morse. Nog om sånt, vi hade nämligen våran första musiklektion idag! Hälften av lektionen så fick vi vänta på att musiklärarn skulle hjälpa några sjuor att se på film inne i aulan eftersom det var någonting som inte startade. Därför han vi inte med så mycket, bara att sjunga 'This Is My Life' med Anna Bergendahl och dansa lite på Michael Jacksons 'They Don't Care About Us' - dansen.


Jag har lite kul ibland.

När jag sitter hemma instängd i huset och det inte finns något att göra passar jag på att spela på mina trummor, snart så börjar trumlektionerna igen och då börjar jag på fjärde (tror jag) året!

Jag och mitt trumset ♥

Bloggen blir lidande..

.. på grund av att jag försöker komma in i rätt sömn igen efter ett lång och underbart sommarlov. Jag gick och la mig klockan tre igår igen och vaknade för sent så att jag nästan försov mig. Bloggen blir lite lidande för det men aja, de gör väl inget :P.

Louise tog denna bilden på mig när vi var påväg till Danmark i somras!

I helgen så var det sådär. Visst det är roligt i falkenberg men på kvällarna så blir det så jobbigt när man ska sova, luften tar nästan slut och en massa annat sånt. Jag, mamma och min lillebror blev också filmade till Ullareds dokusåpan som kommer gå på femman någon gång i höst. Det ska bli kul och se fall man kommer med på tv.


Helg (y)

Första dagen i åtta C var faktiskt väldigt rolig :). Fast det var skitjobbigt att skratta hur mycket som helst på Svenskan. Fast jag har ju sovit för lite så... Ska åka till Falkenberg nu så skriver inte förräns på söndag.

Skolan Börjar...

Jippie *not*! Dessutom så är jag skittrött eftersom jag bara har sovit i typ 3 timmar inatt. Jag låg i sängen och försökte sova i 4 timmar igår, och sen gick jag och la mig på golvet istället och somnade direkt.

Haha, ska äta klart nu. Skriver när jag kommer hem igen!

Hemma

Nu är jag hemma från stan med mina nya glasögon och nya skor. Jag behövde verkligen nya gympaskor nu, när skolan börjar imån. Jag köpte ett par Nike skor och en sån där sändare som man sätter i skorna som kopplas ihop med iPhones och iPods ;).





Vad tycks? ^^

Skriver nog inte mer idag, tänkte ju lägga upp lite bilder från konserten igår men jag kan tyvärr inte det. Jag har glömt min sladd till kameran i Falkenberg :(. Lägger upp lite då och då senare!

The Ark på Liseberg!

Ont i huvudet, Rösten är nästan helt borta, och öronen tjuter. Men det är det värt! The Ark var helt underbart bra, och jag ville inte att de skulle gå från scenen :(. Allt var bra, men den perfekta konserten hade de i Varberg förra månaden, fast de är ju helt underbara vad de än gör. Ola Salos, min gud, tal emellan sångerna var bäst och vi gillade den när han sa att It Takes A Fool var alla idioters nationalsång. Jag och Louise är ju största idioterna! :D

Han e finaste människan i hela universum. Det finns inte ord att beskriva med ♥

Ska iväg och hämta mina nya glasögon inne i stan nu, men jag kommer lägga upp bilder från konserten sedan, änsålänge får ni denna gamla från Varberg!

Jippie :D

Nu har jag startat min dator igen. Har suttit vid pappas dator ett tag nu, och man får bara ont i nacken av den. Jag och min brorsa sitter nere i tv rummet och kollar på mina nyinköpta Family Guy DVD:er från Ullared! Det är verkligen superkul :D.


Den senaste säsongen är detta, jag läängtar tills nästa!

Snart så kommer Louise hit och då ska vi åka iväg till Göteborg. Jag ska göra mig i ordning nu, skriver om konserten i morgon!


Designen är färdig !

God Morgon! Detta är mitt första inlägg på denna bloggen. Ville lixom fixa designen innan jag skrev någonting fall det skulle bli fel, men nu är allt klart!


Det är bara 2 dagar kvar tills sommarlovet är slut och skolan börjar :(, så de sista dagarna nu får man se till att ha kul! Idag så ska jag på min tredje The Ark konsert men min bästa vän Louise! Vi kommer ha det jättekul ^^


Denna bilden tog jag på den förra konserten i Varberg.

RSS 2.0