Ny Design

Jag vet att det är onödigt, men här kommer en printscreen på min nya design.^^ Tycks?
Mycket mörkare, men ändå så är jag mycket nöjdare.
Ska se klart på spårlöst nu, skriver i morgon ♥

Dreaming of The Ark

Kom hem från skolan för ett tag sedan nu. Har bara slöat i soffan framför Family Guy, eftersom alla kanaler helt plötsligt inte ville funka längre. Nu sitter jag på sängen och drömmer mig bort till den 18:e Mars. The Ark i Göteborg. ^^

Här är deras uppträdande på Melodifestivalen i Lördags. Underbart♥
Ska fortsätta med designen nu!

Godnatt

Har fixat med min nya header ett tag nu, och funderar även på att kanske göra om en del andra småsaker på designen också. Får se hur det blir. I alla fall så kanske den nya designen kommer upp lite tidigare i veckan.^^

Bilden har ingenting med inlägget att göra, tyckte bara att hotellfrukosten var extremt god.

Nu så ska jag försöka sova till The Arks: ''the apocalypse is over''

Saker som jag fick/köpte i Malmö

Bilder får stå för detta inlägget, och små kommentarer. `^.^´
Älsklingsväskan från Shock ♥

ARKEOLOGY ♥



Lite Andra Saker:


Köpte KalleAnka Poketen, Armbanden och ringen. Resten fick jag. 5xMelody Club och Festivalmagasinet fick jag på Melodifestivalen. Boan fick jag för att jag sjöng på Telia.

 

Nu så blir det Solsidan ♥


Håller på med en ny header igen

Nu har jag kommit hem och bara luggit på golvet och lyssnat på The Ark. Påvägen hem köpte jag deras nya "Arkeology". Älskar att de gjort en samlingsskiva med alla deras singlar, alla låtar har en speciell mening för mig.
Som sagt så håller jag på med en ny header. Asså de senaste som jag gjort har jag inte blivit riktigt lika nöjd med som med den första jag hade. Därför ska jag nu göra en header som ska slå den första. Måste bara fundera på hur den ska se ut, den kommer nog upp i slutet av veckan eller så.^^
Jag ska äta nu, lägger ut bilder på vad jag köpt efter (eller innan) solsidan.

Dagen

Idag så har jag shoppat! Vårt hotell ligger mitt inne i centrum så alla affärerna ligger precis här intill. Vi var inne på Telia och jag fick sjunga kareoke på "The Worrying kind" inför malmös gator, fixa min iPhone i Melodifestivalsanda, ta kort med Nassim Al Fakir och ställa en fråga till Melody Club som kanske kommer visas på tv. Blev besviken på att jag inte var där igår när Melody Club var där! (Kristooooooofer ♥ ^^) Köpte en ny väska på Shock och några armband där med. Lägger upp bilder på vad jag köpt i morgon hemma.
Jag sjunger, ser väldigt koncentrerad ut...
Hahah jag blundade precis då xD
Hinner inte skriva mer nu, nu är det melodifestivaaaaaaaal! :D♥

Jag är kär i Malmö

Idag och igår var de absolut bästa dagarna det här året. Jag har så mycket bilder och en massa roliga saker att berätta, så jag delar upp det lite!
Börjar med gårdagen. ^^
Jag blev väckt vid 5 eller så och vi firade pappa som fyllde 50. (Anledningen till att vi åker till Malmö^^). Bilfärden tog ca 3 och en halv timme, och jag lyssnade om och om och om igen på the arks "In Lust We Trust".
Vi var vid Turning Torso. ^^

Sen så var vi ju på Melodifestivalen, dagens höjdpunkt!

Älskade Melody Club ♥
Ska dra ner till gymmet nu. ♥

Typ världens roligaste dag

Jag är ute i malmö stad just nu, det har varit jätteroligt hittills. Jag sjöng kareoke på Telia inför hela gatan och träffade nassim al Fakir där inne.^^ Skriver mer på hotellet!

Kommer blogga mer nu.

Jag har haft en liten bloggpaus ett tag nu, men nu blir det mycket mera bloggande!
Vi kom hem från Malmö Arena för ett tag sen. Har varit och sett på Genrepet inför Melodifestivalen i morgon. Melody Club var verkligen bäst, men jag äääälskar ju dem så ;). The Ark var också otroligt underbara, men de är ju inte med i tävlingen.
Jag idag!
Mår illa så orkar inte göra något mer än att se på tv. Kommer ladda in en massa bilder från dagen i morgon. ^^

Några kort.

Jag är förkyld och vaknade efter typ väärldens bästa dröm klockan 12 idag, hihi. Har hjärnsläpp eller något eftersom jag har glömt bort precis allt som jag tänkte skriva, lägger ut några bilder i stället.
Miniatyr av fyren i Olofsbo♥
Try to open my heart.. Det är väldigt låst just nu.

Ska se på tv nu och försöka packa lite ikväll inför fredagen!

För mycket godis.

Ligger framför tvn och lyssnar på Kent. Orkar inte göra något annat, mår skitdåligt efter allt godis igår. Jag var på bion "Änglagård - tredje gången gillt" igår, och det var en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Fast den slår inte den första Änglagård filmen. ^^
Jag idag. Kan inte fatta att skolan börjar i övermorgon igen :(. Fast det gör inget eftersom helgen kommer bli bättre än bäst!

Om en vecka!

Då så sitter jag nog på hotellrummet och kollar på kort och om jag känner mej själv rätt, film! ^^
Hihih, nästa vecka så behöver jag bara gå 4 dagar i skolan, för på fredagen ska vi till Malmö. Längtar en massa!
Jag har inga roliga bilder från malmö, eftersom jag aldrig varit där tidigare. Istället så lägger jag upp ett kollage av de bästa sommarbilderna jag tagit. ^^
Hittade det nyss när jag kollade igenom mappen med blandade kort, :)

Jag älskar dessa låtar.

Rubriken beskriver ju vad jag tycker om de här låtarna :')
My Immortal - Evanescence ♥
Near to you - A Fine Frenzy ♥

Ville bara säga det. ♥


Jag idag!

Idag så har jag tuperat mitt hår, och blev riktigt nöjd med det! Jag vaknade klockan 14.oo, så har typ inte gjort något mer än fixat håret och kollat på tv! :D
Här är 2 bilder på mig idag.
Jag måste bara berätta att jag längtar jättemyckeeet till den 7e Mars! ^^
Nu ska jag se på tv, skriver när jag har något roligare att berätta.

Tofs!

Jag har fixat lite med mitt hår idag, och blev väldigt nöjd med tofs! :D
Tog en YouCam bild så den blev inte så bra...
Lägger in bättre bilder senare. ^^

Ny Kategori

Nu har jag startat en ny kategori som heter: "Min Garderob". Därunder kommer jag lägga upp mina outfits, nya kläder/skor och även de som jag gör just nu, nämligen fotar alla mina kläder och lägger upp, för att ha något att göra nu på lovet. ^^
Köpt på b.young i Falkenberg.
Jag hade den på skolavslutningen i 7an och på andra avslutningar och "fester" som vi var på i somras. ^^
Köpt på Shock i Göteborg, i Januari! Tycker att den är väldigt skön och kommer nog att använda den väldigt mycket i sommar.
Klänningen som jag och min kusin Alexandra köpte inför julafton 2010, vi hade enormt roligt den dan ♥
Köpt på New Yorker.
Sommarshopping på Zombie!
Jag vet faktiskt inte var den här kommer ifrån, men har haft den ganska många somrar.
Jag och Johanna shoppade en sommar och jag hittade denna på Lindex, blir nog sista sommaren för den iår.. :( Hade den på skolavslutningen i sexan, när jag fyllde 13 och förra året på Bakken! ^^ 
Något sollinne som skräpat ett tag!, kommer inte ens ihåg va de kommer ifrån, Ullared kanske? :D
Köpte det för 3 somrar sen eller så på Kappahl's rea, den passade inte då, men nu gör den de! ^^
Hittade den på torget i Falkenberg för några år sen, den håller typ på att gå sönder nu.. :(
Jag och Louise var på Mellandagsrean, och jag stressköpte denna på Bik Bok.

Valentine's Day.

Alla ♥ dag firar man helt ensam framför tvn som vanligt. Tänkte städa ur min garderob och gå igenom alla mina kläder också. ^^ Ska göra ett kollage och lägga upp några outfits ur min garderob! ♥ 

Jag för ett tag sen, kan säga att mitt rum är dubbelt så stökigt nu som det var där..
Här är en alla ♥ dag låt,
Grenade - Bruno Mars

Som jag sa innan..

..så skulle det funka att ladda upp bilder nu ikväll igen, och det gjorde det! Min data är så kronglig och håller på och irriterar mej med de allra minsta grejer. Som det med bilderna, och sen för någon dag sen var man tvungen att stänga ner fönstrerna eftersom man inte kunde öppna ett annat framför.


Jag idag.

Idag så var vi på någon loppis i Tidan i Skövde, och var även ute i Skäggebolet där min farfar bodde när han var liten. Jag tyckte att det var väldigt fint och stillsamt där.



Tog bilderna inifrån bilen så de blev lite suddiga.
Nu ska jag se solsidan och Time Out!


Sunny Sunday

Rubriken stämmer perfekt in på vädret! ^^
Det kändes helt super att vakna till solen som lös in i rummet genom isen på rutan. Tänkte lägga upp en bild på det med, men det funkar tydligen inte... (troligen bara på denna dåliga datan)
Ska iväg någonstans nu, men skriver när jag kommer hem, och förmodligen funkar det att ladda upp då, annars skriver jag på den andra datorn.

Sportlov ♥

Matte & Geografiproven är nu avklarade och nu är det äntligen sportlov! De senaste veckorna i skolan har varit stressig, men det ska jag ta igen på lovet med sims, tv och bara slöa & sova! 

                                      Jag i onsdags


Nu ska jag spela Sims några timmar, skriver senare♥ 


Snart är det äntligen LOV!

Har varit upptagen med skolan den senaste veckan. I dag så hade vi SO prov, och i morgon är det matteprov. Därför har jag inte haft tid med att skriva någonting, och såklart för att jag spelat sims!
Längtar något otroligt tills i morgon när det äntligen blir sportlov! Det ska bli så underbart skönt att slippa tänka på läxor, skolan & prov, och istället bara koppla av. Jag ska hoppa med min kanin också har jag bestämt mig för, det var ett tag sedan nu. ^^


Kommer uppdatera mera på lovet, måste plugga lite nu.. :( 

 


Perfekt!

Jag kom nyss hem, har varit igång hela dagen! Dagen började med en 4 timmars lång konfa träff, och det var nog första gången jag inte var helt slut efter en konfa. Jag och Con åkte in till A6 och shoppade. Jag fick äntligen mitt 5:e sims 3 spel i min samling: kvällsnöjen!


En bild på oss idag.

Jag han bara spela lite innan familjen skulle iväg till några kompisar som vi har. Vi såg Melodifestivalen och åt! (Inte för att jag själv åt något, jag var proppmätt.)

Nu ska en supertrött Izza försöka somna på golvet till Hey Baberiba! 

 


Mina Resor

Jag har varit utomlands en massa gånger, vi åker till Danmark minst en gång varje år! Där besöker vi tivolit Bakken. Förra året var vi i Danmark 2 gånger. ^^


Jag har också varit i Frankrike 4 gånger, men vi har bilat dit så jag har egentligen varit i: Nederländerna - där vi bodde på hotel Brabant i Breda - , Beligen, Tyskland och Schweiz. 
Varje år så åker vi till Falkenberg och campar på världens bästa camping! Vi är alltid i Göteborg med.

Göteborg iår.

Falkenberg♥

När man väl börjat.

Har haft halsont och hosta idag, så datorn har tagit upp hela dagen. Jag spelade sims i 2 timmar, och sen sökte jag runt på youtube efter en bra serie som jag kollat på resten av dagen. Trodde inte att klockan redan var halv tre!
Jag längtar verkligen till jag ska pierca mig i örat. Just nu så har jag 2 hål i varje öra och en piercing i näsan. Jag har tänkt att ha ett till hål i vänster öra och en piercing i samma öra. Sen vill jag också pierca naveln. När man väl har börjat pierca sig så vill man bara ha mer, hehe, fast jag skulle aldrig ha hela ansiktet fullt av piercingar.


My ear.


Jag var väldigt torr när jag tog bilden, men blev väldigt nöjd med den!

ska påbörja avsnitt 11 nu!


Presentera mig själv.

Jag heter Izabella Davidsson, och fyller 15 i år - den 12:e Juli.
Enligt mig själv så bor jag i en ganska tråkig stad, jönköping, men jag bor inte mitt inne i centrum så jag tycker att det är väldigt kul att vara i större städer när jag "nästan" bor ute på landet. I allafall jämfört med folk inne i stan.
Jag är ganska crazy och följer min egen vilja. Mitt humör är ganska upp och ner för tillfället, jag kan sitta och gråta i flera timmar i rad för minsta lilla grej, eller skratta hysteriskt åt allt. Jag älskar iallafall att vara den jag är!


Nu så ska jag...

..göra någonting som alla andra. Det här:

"Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Mina resor
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Min musikstil
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Min vardag
Dag 12 – Mina favoriter
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min klädstil
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Dagens filmtips
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Det här älskar jag
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Dagens sötis 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 Mina ambitioner
Dag 30
 Dagens låt"

Jag brukar inte gilla att göra som alla andra, men detta verkar ganska kul. ^^

Feeling Happy!

Helloos!
Idag var den en såndär 'Riktigt perfekt dag'. De flesta dagar brukar mitt humör gå upp och ner hela tiden, men idag så har jag varit superglad den mesta delen av dagen.
I skolan så hade vi skidor på gympan och det var riktigt kul! Jag kan inte fatta att jag lyckades ramla på plan mark... 


Sitter på sängen och kollar ut genom fönstret. Jag blev jätteglad över att det regnade, snön är äntligen påväg bort! 
Nu ska jag bara slöa framför tv:n med säsong 4 av Hey Baberiba ♥ 

1 Februari..

I helgen så köpte mina föräldrar en ny dator, och jag installerade sims på den, så det är det enda jag gjort hela helgen. Det är därför jag inte skrivit någonting. Jag har inte heller orkat plocka upp min lilla dator så jag har endel saker att fixa med den känner jag.
Tänkte ladda in lite nya bilder men jag kan inte hitta sladden till kameran, så här är en gammal bild. ^^

Jag i fredags :)

Nu är det bara 24 dagar kvar till vi ska till Malmö, längtar!


RSS 2.0