Shopping & gymnasiet

 
KAWAII DESIGN:
Kofta "Help me!"
Drakkofta
 
SHOCK:
Svartvitrandiga byxor
Shorts 
Zebratights 
Hårspännet 
+ ännu ett hårspänne
 
Det var vad jag shoppade i Göteborg med Louise. Igår fick jag även hem mina skor som jag beställde ifrån Shock, de kom in i butiken dagen efter vi varit där så jag fick beställa efter dem. ^^
 
Jag började gymnasiet igår, Estetiska programmet med inriktning musik, och hittills trivs jag hur bra som helst.
Kvällen innan vi började, och påvägen till Per Brahe var jag så sjukt nervös för att jag inte skulle få några vänner, eller att jag skulle vara helt bortglömd i klassen. Men lyckligtvis är min nya klass helt awesome! Jag ser verkligen fram emot 3 år tillsammans med dem. 

Lite om mitt sommarlov

Det är bara 2 dagar kvar av sommarlovet nu. Det har verkligen varit helt underbart (samtidigt som det varit väldigt känslosamt också). Jag har hunnit med hur mycket som helst!
Sommaren började med att jag och Louise försökte färga mitt hår blått, vilket inte gick speciellt bra. Slingorna blev urtvättat gröna. Vi hade kul iallafall. 
 
Efter första blekningen.
 
Efter det så kom Giovanni hit, och vi hade superkul, fast vi bestämde oss för att vara vänner istället. Och under sommaren så blev jag tillsammans med Viktor igen. 
Mitt liv var j*vligt komplicerat ett tag då, vill inte skriva mer om det i bloggen, nu är allting super. 
 
Jag och Giovanni i Gränna.
 
Nu i sista veckan avslutade jag och Louise sommarlovet med att åka till Göteborg och shoppa! Det var verkligen en otrolig dag, riktigt skönt att bara åka iväg och koppla av. ^^
Har inga bilder på datorn därifrån, för direkt när jag kom hem från Louise i fredags så åkte vi till Falkenberg.
Så nu sitter jag här i husvagnen, och lyssnar på när min bror och hans kompis spelar Shadow the hedgehood på x-box. Det är en liten figur som hela tiden säger: "Please, you have to help me, you're the only one who can protect the ark". Hehe. ^^ 
 

Melody Club

Lägger upp lite bilder ifrån Melody Club konserten nu, även fast det var för snart en månad sen (13 Juli), jag blev nöjd med bilderna och spelningen var super! Önskade bara att det var längre, för nu spelade de bara de kändaste sångerna, eftersom de var förband åt Magnus Uggla. 

Melody Club: Kristofer Östergren, Nicklas Stenemo, Erik Stenemo, Jon Axelsson & Andy A.  

Sömnbrist

Klockan är halv 3 och jag borde egentligen sova, men de senaste dagarna har jag inte somnat förrän 5, inte så konstigt egentligen.
Söndag - Måndag sov Louise över, då vi målade med grön tusch på mackor för att mamma skulle tro att de var mögliga. Egentligen var det meningen att vi skulle hälla karamellfärg på, men det fanns inte. Sedan var vi uppe, och kollade på något program till halv 5.
 
Vi i Oktober 2011
 
 
Måndag - Tisdag så var jag uppe sent för att jag inte var trött alls.
Tisdag - Onsdag sov jag hos Becka. Vi satt uppe, åt godis & spelade Papa Louie tills vi blev attackerade av en långben ungefär vid 4.
 
I morgon är sista dagen hemma denna vecka, innan jag åker till Nässjö, så jag tänker bara slöa hela dagen imorgon. Godnatt! ♥ 

Semester

Har inte kunnat, eller haft tid att skriva något på hela Juli. Jag har varit i Falkenberg, utan internet hela semestern och haft superroligt! Ska lägga upp lite bilder från juli senare, men nu måste jag packa upp mina kläder. Kom nämligen hem ifrån kusten idag. ^^ 
 
Solnedgång ifrån campingen. Tänkte på Kents Isola omslag (eller mer till singeln 747) när jag började fixa med denna bild. 
 

RSS 2.0