Hello bloggen!

Idag så har jag och Patricia varit i staden och shoppat. Vi åt lite på McDonalds också där vi höll på och dö av skratt medans vi kollade på min lilla iPhone! Det var verkligen bäst idag, och jag köpte en gul jacka! Wiie. När jag var blond så passade jag inte i varken gult eller oranget, men nu tycker jag att jag passar i det mesta!
Här är några bilder på vad jag köpt den senaste veckan. Ligger så efter med bloggandet känner jag. ^^
MIKA - Live In Cartoon Motion

ÄNTLIGEN! Jag har en gammal kofta som är sönder och för liten. Älskade verkligen den koftan men nu lyckades hitta en nästan likadan för några dagar sedan fast i rosa. ^^

Min gula jacka! :D

NU känner jag för att plugga

Stannade hemma idag, kände mig inte så pigg. Men nu är det mycket bättre. Jag är så glad så att jag till och med känner för att plugga!
Har inte några nya bilder alls, har inte orkat plocka upp kameran på nästan 2 veckor. Ni får se på MIKA's Blame It On The Girls video istället, love it! ♥

Depp depp depp depp!

För er som vill veta, så har jag inte skrivit de senaste dagarna. Jag har fastnat vid att glo på Mika... ^^ 
Denna dagen skulle ju bli så perfekt. The Ark i Göteborg, men när jag hade slutat skolan så fick jag veta att det hade blivit inställt! Typiskt! De skulle uppträda senare om någon vecka, så det är bara att peppa inför det!
Jag Idag:
Väldigt dålig bild... Orkade inte plocka upp kameran ;).
Istället i eftermiddag så blir det förmodligen bara att lyssna/se på Mika. Förhoppningsvis så ska vi till Media Markt också!

Typiskt Mig

Den här videon är så typiskt jag när jag är överlycklig, dansar runt överallt och sjunger på glada låtar. Fast jag har mer kläder på mig. :)
MIKA - We Are Golden♥
Åh, nästa vecka vid denna tiden så är jag helt överlycklig! Längtar så efter The Ark! ♥
Jag i somras, hihi jag och Louise gick omkring mitt i natten och tog massa knäppa bilder. ^^

Ändrade planer

Hela dagen ändrades av min hals. Jag har sjukt ont i halsen och har luggit i soffan hela dagen. Aja, får väl skjuta upp det tills nästa vecka!
I går så startade jag mamma och pappas lampa som inte vart igång på ett tag, iallfall inte vad jag har sett. Fotade lite, tycker att den e så fin. ^^
Jag börjar redan att planera inför Falkenberg i år! Fast om mindre än en månad så ska vi ju åka dit igen, längtar...

Småsaker har fixats

Denna veckan så har det inte blivit så mycket med bloggen. Skolan och läxor tar upp hela dagen. Blir så trött efter det att jag bara ligger på soffan framför tvn på eftermiddagarna. I morgon så ska jag iväg och spela trummor i alla fall! Jag kanske hinner fota lite också. ^^
Har kollat igenom lite bilder ifrån julen 2010. Jag var ju jätteljus, jämfört med nu! ;)
Som ni kanske märker har jag fixat med några småsaker nu ikväll också. Till exempel så har jag satt in en översättning på bloggen & nedräkning. Min förra nedräkningslista funkade inte så bra, men tog den från en annan sida denna gången så förhoppningsvis kommer det funka bättre.
Någon mer än jag som älskar att räkna ner till saker man längtar efter? ^^

Tjoo!

Livet är toppen! Allting idag har varit perfekt. Jag har fixat allting med skolan, och cabarén. Till och med lärt mig Bm7 på piano. Ang. Cabarén, jag & Fanny ska sjunga en låt med Elton John! ^^
Vårkänsla på HÖG NIVÅ. Det är lite roligt att jag alltid blir kär vid ungefär denna tiden på året, men inte i år! Känner mig likaglad för det. Gladare kanske? 
Bilden för att få mer vårkänsla. Hihi blomman fanns hemma hos farfar.
En sista sak innan jag slutar. Igår så var jag med på tv! På ullared på femman. Om ni vill se så klicka in på tv5play (eller vad det heter) och Ullared avsnitt 3. Är med där i mitten och säger att jag köpt shampoo.

Besöksstatistiken stiger!

Oh! Hela veckan så har statistikssiffrorna stigit en massa, tack alla läsare. Jag blir väldigt inspererad till att fortsätta blogga för det. Efter idag så ska uppdateringen bli mycket bättre, jag och tv ni vet. ^^

Orkade inte fixa så mycket med collaget, men tycker inte att det gör så mycket. Det är ju VÅR!!
Jag är helt beroende av låtarna: "Angelheads", "Patchouli" & "Hey Modern Days".
Vilken vårkänsla jag har! + att jag har världens bästa vänner också. Ingenting kan förstöra mitt humör nu! Allt (nästan) är perfekt!

Deppar på rummet

Som rubriken säger. Jag är så trött på allt. Det är kallt, mörkt och snö! Visst snön har ju smält endel, och det är ju bra. ^^
Vill bara titta ut genom fönstret och lyssna på Kents "Skisser för sommaren". Även om den påminner mig om en tid i mitt liv som jag inte orkar tänka på. Vill ha sommar NU!
Denna bilden påminner mig om somrarna i stugan. Vi hyrde en stuga i Falkenberg när jag var liten, innan vi köpte husvagnen. Det fanns ett träd där som jag brukade klättra i. Trädet på bilden står i våran trädgård.

Dagens dåliga uppdatering

Jag är ledsen för dagens dåliga uppdatering, jag har kollat på tv hela dagen.
Pappa hade 50 års fest för släkten. Vi var ju i malmö när han fyllde år. Alla skulle såklart komma in och störa mej när jag kollade på tv, och satt jämte mig och tjatade. Jag hörde ingenting asså. Sånna stora problem jag har ;).
Våran ("min älskade") tv, för sådär 2 år sen. ^^ Saknar verkligen DoKonjo som visades då, det förgyllde mina Torsdagskvällar.
Ska fortsätta se på Melodifestivalen nu, heja Moniker!

Paket

Nu så har mina skor från shock kommit, de är sjukt fina!
Är överlycklig för jag fick de sista paret i 38. ^^


Åh kan inte snön försvinna nu!?

Kommer jag orka?

Nu så har Becka åkt hem, vi spelade sims & undertiden så fick jag den geniala idén att bygga om ett kvarter helt! Becka trodde inte på att jag skulle orka det. ^^

Är superpeppad på att börja bygga nu så de inte är sant. Längtar tills mamma kommer hem med mitt paket också, visar vad jag beställt när hon kommer hem. ^^ 

Oh Candy Call Me

Det är låten som är på repeat här hemma! En låt med Melody Club från deras album "Goodbye To Romance".
Just nu väntar jag på att Becka ska komma om några minuter, så ska fixa mej det sista. Även plocka undan lite på rummet. ^^
En bild på mig idag!



Jag längtar

Här hemma är det så tråkigt. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem från affären snart med glass! Jag längtar super mycket tills den 18.onde Mars. The Ark i Göteborg är då :D. Och om 20 Dagar så ska jag och Con gå på Never Say Never i 3D.
The Ark i Varberg förra året.
Längtar tills i sommar med, men det gör jag jämt.^^


En gammal låt

Hela dagen idag så har jag haft The Arks låt "Cygnet to Cygnet" på huvudet från Joy Surrender singeln. Älskar den låten.
Nu så är det helg för mig! Vi är lediga från skolan i morgon, och jag kommer bara slöa framför tvn hela dagen. ^^ och städa lite. Har inga nya bilder, så här är en gammal på mig sens Januari iår.
Skriver senare!

Gissa om jag är glad

Våran boxer funkar igen! Vill inte hoppas för mycket på att den ska fungera så länge till, men det är kul när den väl funkar.
Här är en av de bästa bilderna som jag någonsin tagit. Den är från Malmö!

 


Studiedag...

Min insperation har helt dött. Efter 3 dagar i Jönköping så händer detta. Malmö är seriöst min stora insperationskälla för tillfället. Det händer ju ingenting här hemma. Plus att jag inte heller gör så att något händer, det är bara för att jag är så sjukt trött på allt här. S-T-R-E-S-S. Så stavas mitt liv här hemma. Får glädja mig med att idag är det precis 100 dagar kvar tills skolan slutar.
Ska fly verkligheten med sims ett tag nu! Skriver senare.

Jag i Malmö. Saknar det otroligt mycket. :')


Candyflossed, the one and only ♥

Jag kollade nyss igenom mina gamla bloggar och märkte att jag faktiskt har bloggat mest på denna. Jag är inte ens trött på den! Jag blev enormt trött på mina gamla efter ett tag. Här kommer några screenprints från mina gamla arkiv. ^^
Mina första blogg. 4 Månader höll den.
Mina Andra blogg, den höll bara 2 Månader
Min Tredje, den jag hade innan denna, 8 Månader som denna, men jag hade tröttnat något enormt på den vid det här taget.
Lite onödigt kanske, men tyckte det var kul att se. ^^

Äntligen Mars

Det enda som jag kommer ihåg från Mars förra året är när jag och Louise var i Göteborg. Första gången som jag var på Kawaii Design och första gången på flera år som jag var på Shock. Två av världens bästa affärer. ^^

Jag för ett år sedan.

Jag i helgen! ^^

Nu ska jag se på Jims värld eftersom våran Boxer fortfarande inte funkar. Ska äta halstabletter och försöka plugga & städa lite senare.


RSS 2.0