Sjukt trött..

Jo, jag är så sjukt trött på att det ibland tar över 40 minuter för ett inlägg att publiceras på bloggen. Tänkte vänta ett tag och se ifall det blir bättre.
Nog om det. Idag så fyller min lilla kanin 3 år, senare idag kommer ett inlägg bara om det, men nu tänkte jag visa upp 2 saker som jag inte publicerat på bloggen än.

Först! My brown eyes.
Fick äntligen bruna linser istället för vanliga genomskinliga. Köpte bara ett par o testa, men jag kommer absolut köpa nya efter sommaren!
Har hittat den piercingen som jag letat efter ända sens jag piercade mig förra sommaren!
I morgon är det ÄNTLIGEN första Juli, alltså bara 12 dagar kvar tills min födelsedag. Längtar så oootroligt mycket!

Mitt i natten sådär

Kände helt plötsligt för att uppdatera bloggen, har blivit riktigt dålig på det känner jag.. ^^ Skriver på min lilla iPhone Robert just nu eftersom jag inte orkar (eller vill) starta min sega dator. Det jag ville säga var att allt är perfekt just nu, nästan precis allt! Ska sova nu, skriver mer i morgon :)

Rubin har flyttat ut!

Igår så flyttade jag ut min lilla kanin till hennes sommarhus. Det var meningen att hon skulle bo där hela tiden, men på vintern blev det för kallt, så hon bor bara där på sommaren nu.

Ingen rubrik

Okej, nu ska jag försöka blogga mer. Första veckorna på lovet nu har jag bara viljat ta det lungt och ha en bloggpaus. Har varit jättetrött.

I alla fall. I morgon åker jag till Falkenberg över midsommar och om bara 20 dagar fyller jag 15! ^^ Längtar sjukt mycket!
Har inte så mycket att skriva just nu, men ska plocka fram kameran om jag orkar. ^^
Innan jag slutar så får ni en låt med Melody Club ♥

Skitdator...

Jo, min dator har ju gått sönder (igen) men är inte direkt förvånad.. Skriver just nu på mina föräldrars dator. Ska snart till Elgiganten och lämna in den, i alla fall kolla vad som är fel på den.
En lite smågammal bild på min dator. ^^ 

Tänkte gå ut och fota lite när jag kommer hem, det har ju äntligen slutat regna!

Godmorgon Världen!

Bara för att jag fick en Jimmy Jansson låt på huvudet får ni denna rubriken. ^^
Här på kusten är det underbart väder! Solen skiner som vanligt! Jag ska snart gå ut och läsa lite i House of Night 1: Vampyrens Märke!
Lite senare idag ska vi nog cykla in till Vallarna och fika.
Ser skum ut.. :P
I alla fall, ha en bra sooolig sommardag!

Har lite tid över.

Sen i Onsdags har jag varit här i Falkenberg! (Har seriöst ingen aning om vilken dag det är idag...) Upptäckte igår att jag vill uppleva nya saker, istället för att bara sitta hemma och glo på en dataskärm! Någon som håller med? ^^
Jag solar mitt inne i Falkenberg! ;)
Tänkte ladda upp fler bilder, men uppkopplingen här är så dålig..
Iallafall. Igår så köpte jag Kent's alla skrivor! :D ÄR ÖVERYCKLIG! och lånade två böcker på Falkenbergs bibliotek.
Idag så var vi inne i stan och kollade på allt möjligt. Jag hittade t.ex. 7 böcker på röda korset som jag länge viljat ha!
En annan sak som hände idag var årets första dopp! Hihi ^^

RSS 2.0