11 dagar

Nu är det bara 11 dagar kvar tills Giovanni kommer hit! Jag kan inte sova, är så spänd. Under dessa 11 dagar ska jag försöka få lite bättre ordning på mitt liv, speciellt skolan då, så att jag slipper tänka på allt som stressar mig när han är här!

Godnatt. :)


Jag vill bara gråta av lycka

Precis innan jag skulle stänga av min lilla Mac så startade The Arks "The apocalypse is over", och jag kände mig bara tvungen att lägga upp en video ifrån Peace and Love festivalen (den konserten som finns på dvd). Känslorna som bubblar upp när jag ser den är obeskrivbara, glädje och sorg på samma gång.

Det är även en sån otrolig scenshow, fortfarande kan jag inte förstå att det inte kommer hända igen.
Forever, that was what we said. ♥

Sommar pågång?

I morgon är det bara 19 dagar kvar till Giovanni kommer och hälsar på mig, jag kan knappt vänta! Han kommer hit över helgen och då ska vi vara i Falkenberg, äta glass, ta kort, spela gitarr, och så mycket mer. Det känns som att sommaren snart är här, trots att det är snö utomhus.

I morgon så ska vi ner och ställa upp husvagnen, så jag peppar med några bilder ifrån förra året!


Parken i stan.
5 Juli 2011
Min älskade iPhone, släng bland stenarna i Glommen.
29 April 2011
Solnedgången i Glommen ♥
29 April 2011

Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över att han ska komma hit, är hyperglad! Men nu ska jag sova lite, om jag kan... ^^

Godnatt

Jag är 3 minuter från att somna nu, tänkte bara meddela att jag ska fixa resten av designen imorgon.
Helgen kommer bli lång. Imorgon så kommer det släkt hem på kalas, och på söndag ska vi ner till Falkenberg och ställa upp husvagnen.
Godnatt & glad påsk alla fina läsare!


Falkenberg ❤


En enda röra...

Som ni märker så har jag ändrat lite på designen, inte direkt mot det bättre, men jag har den bara såhär sålänge, medan jag fixar. Hoppas ni står ut med kaoset. ^^
Slänger in en halvgammal bild ifrån 19 Februari, när jag och Louise bakade en liten tårta till Ola Salo.


Väntarrr...

Om några minuter så sänds The Arks sista konsert från Gröna Lund den 16/9-11, på P3. Kommer fortfarande ihåg vartenda minut av den. Blir underbart att återuppleva den, så mycket som de går iallafall. ^^

Sitter på köksbänken och tänker på min pojkvän, som bor 180 mil härifrån. Jag längtar så sjukt mycket efter att få träffa honom..

Förresten, jag skaffade instagram igår, @candyflozzed. ^^


Mange Makers @ Sliver

Jag är sjukligt sugen på att fixa lite på bloggen, vara mer aktiv. Inte för att det är så intressant att läsa om att jag sover och äter om dagarna. Imorgon ska det bli ändring på det! Tänker fixa lite saker till nästa vecka, prov och sånt. Även gå ut och fota litegrann. Sen ska jag börja fixa en hemlig liten sak också, hehe. ^^

I söndags så var Mange Makers här i stan, och jag, Louise & Conne var i stan vid 1 på förmiddagen. De började släppa in till klubben vid 9. Så dessa timmar spenderade vi först på tågstationen, sedan bion och åt oss tjocka på popcorn och annat. Efter det så gick vi till Harrys, men det var så kallt så vi gick bara in på närmsta ställe, som råkade vara ett hotell. I receptionen frågade vi på skämt om Mange Makers var där, när hon svarade att de var det trodde vi först att hon skämtade tillbaka.
Dagen var otroligt rolig, och vi träffade dem ca 11 gånger, hehe.

Popcorn.
Jag och dem
Senare kom även Elin, Emilia och Adela, nån timme innan det började.
Jag, Emilia & Conne på Sliver.

RSS 2.0