Förkyldning...

Förra veckan var typ en av de roligaste i mitt liv. Inte för att jag vet varför, men jag bara känner att det var så. Fast helgen har varit hemsk, jag har sovit, vart förkyld och kollat på teve. Samma sak idag... 
Eller förresten, igår så var jag på dop för min kusins bäbis Tage ^^. Han var så cute i kyrkan, inte som andra bäbisar som brukar gråta, haha han såg jätteglad ut och skrattade :D.
Såhär såg jag ut igår..

Nu ska jag äta muffins! ^-^  


In Love!

Som jag skrev i rubriken så är jag 'in love'! hihi. Det är nog en av anledningarna till varför jag inte har skrivit. Det är också för att jag inte haft ett skit att skriva om.
Idag så har jag varit på A6 med Johanna, och vi hade skitroligt! Jag köpte en del saker, som:
•Lösnaglar
•3 Nagellack
•Lösögonfransar
•The Sims 3 'drömjobb'
•Vibralash Mascara
Även lite annat som behövdes ^^

En vääldigt gammal bild. (Från skolavslutningen)

Nu ikväll så har jag fixat mig framför tvn där valvakan är på. Jag fattar ingenting av det egentligen, men pappa sitter ju och glor, och fattar tydligen vad de tjatar om. Haha, den senaste tiden har min koncentrationsförmåga blivit sämre, säkert på grund av rubriken.

Konfa läger

Jag har inte hunnit med att skriva någonting på en vecka nu, men i helgen så var jag på konfa läger och jag & Louise hade jätteroligt där! Jag tog inga kort, vi hann ju inte med sånt :P här är en gammal bild istället..


..och Elvis underbara 'Always On My Mind'

Gårdagen i bilder ♣

Igår så va jag hos Johanna och vi hade jätteroligt ^^. Vi var ute och tog lite snygga kort på oss!

Johanna ♣



Efter det gick vi bort till däckskroten..

Hahah bilden är bäst :D

Detta är en av de bästa korten jag har tagit ! ♣

Den bästa bilden på mig ^^

Jag vet inte vad jag håller på med.. först skulle det vara meningen att jag skulle "bärja skörden" fast jag tycker det ser ut som att jag är galen mest. 

Johannas grannes katt ♣

Tillsist så flydde vi från ladan.


Vi skulle nog tagit en massa fler bilder om inte kameran hade laddat ur, men det är väl sånt som händer. Vi gick hem och spelade singstar istället och vi blev 'wannabee' hela tiden på det, för att vi inte kunde låtarna.



Neej, jag vill vara kvar i Falkenbeeerg!

I helgen var jag i Falkenberg, anledningen till att jag inte har skrivit nått. Pappa, hans bror och mamma packade ner förtältet och jag läste massa läxor. Herreguud, jag känner att det är det enda jag gör! Men jag har faktiskt varit och shoppat i helgen med och är skiitnöjd med köpen. 

(Jag har världens stökigaste golv, jag vet.) Äntligen en ny vinterjacka! 

Skitfin tröja! Jag blev kär i den i somras ♥
Bilderna blev inte dem bästa, men jag försöker få en systemkamera av mina föräldrar ;).

Jag ska plåga min hjärna med the ark nu, även fast den älskar det, så godnatt !


  


God natt ♣

Nu så ska jag gå och lägga mig. Jag får verkligen inte försova mig i morgon eftersom det är ju skolfotografering då. Förra året så missade jag den :(
Jag har vart skiittrött idag, fast jag hängde med pappa och brorsan in till Media Markt och var där i typ 2 timmar. Media Markt in my ♥

Måste slänga in en bild, annars ser det så tråkigt ut...
Vi åkte förbi bästa kuzzen sedan på vägen hem, så nu känns det som att jag kommer somna vilken sekund som helst!


Somriga bilder ♣

Jag tänkte uppdatera kategorin 'Fotografi' lite, genom att lägga in några bilder som jag tog i somras.

Tog kort på mina The Ark skivor i somras när Louise hade åkt hem från Falkenberg..

Rubin ♣

Till sist: En bild på min lilla nallebjörn NB! Haha ;)
Jag ska fortsätta med mina läxor nu .. (-.-) Ha en bra dag ♥


Frukostblogg

I dag så startade jag dagen på ett underbart sätt! Jag gick upp och startade skivspelaren som spelade The Ark på högsta volym medans jag gjorde i ordning mig. Nu håller jag på och äter och fixar lite småsaker på bloggen, som tillexempel detta:



Jag försöker få en bra pose som inte alla andra har. Jag vill lixom vara unik!

Tack så mycket!

Denna dagen har varit onödigt seg och lång. Det kändes som att skolan aldrig skulle sluta, och när den väl gjorde det så skulle jag in till stan och inte göra någonting..
När jag kom hem blev jag gladare eftersom jag hade besöksrekord här på bloggen! Tack alla läsare för att ni lös upp min dag ♥

Jag har ingenting mer att skriva idag, jag har bara en massa läxor som jag måste göra idag! Fy vad jobbigt när man har ont i huvvet! Jag skriver mer imorgon, då kan jag i alla fall sova länge för att jag ska till doktorn i morgon :(. 
Ha 'et bra, ät chokla! 
 

RSS 2.0