HELG ✿

Jag vet inte vad som har hänt med min nedräkning i menyn, ingenting funkar ju :(. Längtar så otroligt mycket efter sportlovet och sommarlovet. Fast vet inte hur många dagar det är kvar dit eftersom den inte funkar.
Typ ingenting funkar på min dator längre, önskar verkligen att jag hade råd med en MacBook snart, och lite objektiv och saker till kameran :) 
 
Min dator..


Utsikt.

När jag vaknade i morse så tog jag några bilder på utsikten från mitt fönster!
Det här blev bäst. ^^



Även en bild på mig i morse.



Låååångtråkig vinter.

Jag känner bara för att åka ifrån Jönköping ett tag. Stockholm/Göteborg/Malmö. Någon storstad iallafall med massa shopping och nytt. När jag var i Göteborg i helgen kändes det som att jag pausade verkligheten på ett sätt. Det är därför jag längtar något så enormt till sommaren, bara försvinna ifrån denna stad och bo i husvagnen ett tag.

Husvagnen♥

Det finns massa roliga saker att göra och skriva om på sommaren, lixom det är inte så jätteroligt att skriva om att kolla på tv o sitta vid datorn dagarna långa efter skolan. Ännu tråkigare när tvn inte heller fungerar..  All insperation kommer på våren/sommaren.
Bara snön försvann skulle allt vara mycket roligare. Den har ju varit sens i oktober.. 
 


Slöar framför datorn.

Surfar runt på Elgiganten och kollar MacBook's, samtidigt som jag fixar naglarna. Får göra det bästa jag kan av mina naturliga naglar, eftersom annars kommer de flyga iväg på torsdag när jag spelar gitarr.. Hihi har hänt innan. ;) Får vänta tills sommaren med lösnaglar. ^^  

Första gången jag använde lösnaglar, klassiskt. ^^

Jag har redan planerat så mycket jag ska göra iår, och detta året kommer bli det bästa någonsin känner jag på mig!
Några saker som jag ska göra iår:
• Melodifestivalen i Malmö, (Melody Club tävlar, och the ark ska tydligen uppträda :O)
• The Ark i Göteborg (vårturné)
• Falkenberg som vanligt :) 
• 13 Maj, Jag och Cornelia har känt varandra i ett och ett halvt år, så vi ska göra någonting, (Falkenberg förmodligen ^^) 
• The Arks sommarturné
• Sluta 8an! 
• Fylla 15 :love: 
• En massa massa mer.. ! 
Kommer såklart skriva om allting här på bloggen med :) 


Hemma.

Jag kom hem igår natt från Göteborg. Gårdagen var den roligaste på året, änsålänge. Idag så har jag fixat endel här hemma, som virusskyddet, och bilder från igår.
Håller också på att fixa min fotoblogg, ska lägga in endel bilder som jag inte lägger upp här på bloggen där.

Här kommer bilder på vad jag köpte igår:


Tröjan köpt på Kawaii design och armbanden på shock.

Klänningen köpt på Shock (skärpan blev inte så bra :( )


Mitt ute i ingenstans...

Godaay allihopa!
Jag är hos min faster efter en dags shoppande inne i Göteborg! Skriver från deras dator nu, min är det ju fortfarande inget virusskydd i. Får fixa när jag kommer hem igen.
Jo, jag var på Shock och Kawaii Design. Mina två absoluta favoritaffärer. (Tillsammans med ''Zombie'' och ''Rock'n'roll and Glamadoll'') Jag köpte en klänning på rean på Shock, enormt fin! :love: Lägger upp bilder på de sedan, köpte även några plastarmband där.
På Kawaii Design köpte jag en supersöt godisdoftande t shirt!

Slänger in en gammal bild, så att det inte blir för mycket text.

Kawaii Designs gamla skylt, innan de flyttade. ^^

Ny header!

Jag har inte uppdaterat så mycket de senaste dagarna eftersom mitt virusskydd har gått ut och väntar på att min morbror ska installera om det. Efter det så kommer det bli mer inlägg ^^.

Jag har tråkigt här hemma, så jag gjorde en ny header. Blev väldigt nöjd, vad tycker ni?
Hade bara den förra ett tag för jag tyckte att det var så tråkigt med vinterbilder.. Aja jag är ju som jag är. Jag är nämligen väldigt trött på vintern, men är man sommarmänniska så är man! :) 

Här kommer en lite somrig bild på mig när jag var sådär 9/10 år. ^^

Bye Bye Christmas!

Jag glömde nog att skriva att jag skulle på läger i helgen, det är därför uppdateringen blivit låg.
Idag så städade jag bort allt julpynt och även fast det bara är Januari så känner jag att våren snart kommer.
Fast julen var inte det ända jag städade ut idag..

I can't waiiiit! ♥


Jag längtar också till vi ska se melodifestivalen i Malmö! Hejjar MEST på Melody Club, ska bli underbart att se dem igen :D 
 


Mobilbloggar..

Var hemma idag med, hostade jättemycket hela natten och var helt slut. I morgon så ska jag iallafall gå, mår mycket bättre nu. Jag kommer säkert inte kunna somna på ett tag, jag tänker för mycket.. Lyssnar på Avril med och längtar tills i helgen, fast mest så längtar jag till sommaren och Falkenberg! Hoppas verkligen att The ark kommer till Varberg/Halmstad iår innan de lägger av. ^^ go'natt

Kärleken väntar.

Jag har blivit sjuk :(. Har typ glott på tv hela dagen och spelat piano. Hittade 'kärleken väntar' med KENT i min pianobok! :D
Orkar inte lägga upp någon bild på mej idag.. hehe, men jag kollade på bilder när jag var bäbis och en massa semesterbilder innan idag så här är några bilder från de senaste somrarna!

FALKENBERG :love:

SKREA STRAND :love: 

:love: OLOFSBO :love:

I :love: Halland
Lääääääängtar...
 


Looooooow..

Idag så började skolan.. Det enda bra med det var typ att träffa vännerna igen och börja i den nya skolan. Uppdateringen har varit låg de senaste dagarna, har inte orkat och varit trött.
I helgen så ska jag på konfaläger, och det kommer bli skitroligt! och helgen efter det så blir det ev. Göteborg! :love:


Webcam bild..

Ska gå upp och göra mig i ordning nu, jag kanske skriver i morgon på morgonen!

I love KENT!

Igår natt så drömde jag att jag skulle lyssna på kent, och det gjorde jag! haha, det var nog den normalaste drömmen jag haft på länge + att jag märkte att de var skitbra! Jag tänkte lägga upp låten "utan dina andetag" men den fanns inte på youtube, det var bara massa covers och live versioner. Sen tänkte jag lägga upp "skisser för sommaren" men den fanns inte heller i albumversion.. 

Får en sån sommarkänsla över vissa av deras låtar.. Hahah bilden ser ju lite knäpp ut, mest för att huvudet inte kom med xD tog den i somras.

Inatt så drömde jag en förvirrande dröm. Ska försöka glömma den.. 
 

Let's Dance..

Ja tycker att det bästa i det programmet är David Hellenius. Jag är ju typ största fanet av Hey Baberiba och Fredag hela veckan.. :)
Förlåt för den låga uppdateringen idag, är typ enoormt förvirrad. Orkar inte säga mer om det, kanske går över till sommaren..

Här är några bilder på mej idag:


Blev nöjd över min frisyr :)

Btw..
hörde låten på let's dance nyss, älskar den!

Elviiiiis :D

Idag så fyller min bror 12, och typ några släktingar kommer snart på kalas :), så jag borde gå och göra i ordning mej snart. Jag sitter i tv rummet och lyssnar på love songs :D. Haha, så kan de gå.. :P

Jag tänkte lägga ut min favvolåt med Elvis Presley:


Money Honey.
Tänkte lägga ut några till men det blev bara knäppt och man kunde inte spela de .. :(

Skriver senare.



Rubriken.

Idag så vaknade jag klockan 14.. bara för att jag var uppe till 4 inatt och kollade på de sista programmen av "ung och bortskämd", så har inte hunnit med något mer än att äta och gå på gudtjänst. Man är ju tvungen att gå en gång över jul, och idag var sista gången. 
 
Innan det så körde jag lite Shadow The Hedgehod på x-box. Jag och Louise körde det en massa i somras! 
Skaa kolla på the simpsons nu! :love:

Ny header!

Har fixxat lite på en ny header och detta är resultatet! Vilken tycker ni är bäst den nya eller den gamla?

Ny

Gammal

I love Melody Club ♥

Jag har börjat lyssna lite mer på Melody Club igen och de är verkligen skiitbra! Jag har varit på en konsert med dem, när de var förband till The Ark 2007.
Detta är några av hitsen från alla deras album. Tänkte lägga upp mina favoriter men hittade de inte på youtube :(


Fever Fever - Från Albumet Scream

Baby - Från Albumet Face The Music

Covergirl - Från Albumet Music Machine

The Only Ones - från albumet Goodbye to Romance


:love:

Funnyy :D

Idag har jag och Louise sovit över, och vi låg uppe till klockan 5 och kollade på Ung och Bortskämd som visats på 1an denna hösten. Det är så roligt! :D
Jo, det förra inlägget var det louise som skrev, vi var väldigt knäppa igår på kvällen, haha.

Idag så gjorde vi en massa videoos, men vi har bara laddat upp en änså länge.

Hahah, love it!

Väntar på att Becka ska komma nu så vi ska åka ner till taberg och göra nått skoj ;).

...

hej igen


Photoshop!

Jippie, jag hittade skivan och har installerat photoshop på datorn igen. Jag lämnade in datan för ett tag sen och de återställde den, så allting försvann!

Här kommer några bilder som jag tog för ett tag sen:



Fick ett känslosammanbrott.

Jo. Det var meningen att jag skulle sova hos Louise i natt, men så blev det inte. Dagen och allt har varit bra, men nu på kvällen så var jag på toaletten och tvättade händerna. Hade låst dörren så trodde att det var därför jag började skaka. (Alltså att jag var rädd för att bli inlåst). Jag ignorerade det, men det blev värre. Jag bara bröt samman inuti, även om det inte märktes. Det har hänt så många gånger, vet inte riktigt varför men det är kanske för att jag inser fel som jag gjort och saker som händer runt om.

Vi hade iallafall riktigt roligt idag och hoppas verkligen att det kommer bli lika roligt i morgon. ^^

1a Januari 2011!

Det andra året på "nya 10-talet" har startat! It's gonna be perfect! Jag har varit ute och fotat lite idag, blev riktigt nöjd. Jag lägger upp några bilder senare när jag installerat photoshop.
Det är en massa som kommer hända iår, och detta året ska bara bli bäst.

Här kommer några bilder från igår:

My Glass!

Y-day's style!

Haha, årets sista bild!

Det blev inte så många mer bilder, tänkte ta kort på raketerna, men det regnade så jag vågade inte ta med kameran ut :P.


RSS 2.0