Where is my camera? :(

Just nu i denna sekund sitter jag här och lyssnar på Mika, samtidigt som jag packar inför paddlingen imorgon med skolan. Det ska bli roligt, har paddlat kanot en gång innan med några som vi känner ifrån Australien på samma ställe! ^^
Fast denna gången hoppas jag på att jag inte ramlar i... Skulle mest tycka synd om min lilla iPhone Robert som jag tvångsmässigt måste ha med mig, jag får halva panikattacker när jag inte vet vart den är någonstans.

Hihi, hittade bara denna bilden på min lilla telefon. ^^

Innan idag så låg jag och läste i Stephenie Meyers "Genom dina ögon" och somnade helt plötsligt. Med boken över ansiktet, så antingen måste boken vara riktigt tråkig eller så är jag bara extremt trött. Jag skulle gissa på det sista.

 

Som det framgår i rubriken, så kan jag inte hitta min systemkamera. Men jag tror att den kan ligga nere i tvrummet, jag är bara för lat för att gå ner och se efter. ;)


Enformigt

Jag är en sån som vill göra massa nytt varje dag, så att dagarna blir längre & roligare. I skolan så känns allt så enformigt och jag orkar knappt göra någonting efter för att jag slutar 15-16 varje dag. Jag har så mycket planer på saker som jag vill göra, men jag orkar aldrig, eller kan inte eftersom det är saker längre fram i tiden som jag planerar... Jag har jämt varit sån.
Tror att jag ska beställa hem några böcker snart, jag håller ju på att läsa en bokserie nu. Problemet är att det bara är de första 6 böckerna som översatts, och vad jag vet så finns det inga planer på att resten kommer översättas heller. Så jag tänkte läsa resten på engelska. ^^

Äntligen Hemma...

Det har varit en hemskt lång dag idag. Allt började dåligt med att jag försov mig och kom en kvart försent. Jag var helt borta, för jag var så trött, alla lektioner tills gympan där jag stod och frös ihjäl i regnet. Jag är fortfarande helt stel i armarna och benen efter det, så om någon minut ska jag ta ett långt bad. ^^

Jag har inga passande bilder för detta inlägget, men måste ändå lägga in någon. Så detta är en liten bild av mumintrollen på ett skyltfönster i Köpenhamn.

Som det inte var nog med att vi skulle vänta 30 minuter på en liten genomgång på sådär 15 minuter längre idag så "krockade" vi påvägen hem.. Eller rättare sagt, en stor maskin (eller vad det var) backade in i våran bil och jag blev så rädd att jag började skaka. Som tur var åkte min kille med så jag kunde krama honom. Det hände ingenting allvarligt, våran bil blev bara lite trasig på huven.

The Ark - Liseberg 2011

Halsont och tjut i öronen är två av de underbaraste känslorna jag någonsin känt. Speciellt p.g.a The Ark, världens absolut bästa band. Jag var nära att svimma flera gånger minuterna innan skynket framför scenen revs ner och de började spela Absolutely no decorum. I just det ögonblicket kändes det som att bara jag och dem existerade. Jag var så inne i ögonblicket att jag glömde bort allt annat, och så fortsatte det i 1 timme och 45 minuter till.


De sjöng bland annat, Disease, The worrying kind, It takes a fool, Superstar, The Apocalypse is over, Calleth You Cometh I, Breaking up with god och Panta mera låten! Självklart var det mer låtar, jag orkar bara inte rada upp dem allihopa.















Längtar jättemycket, samtidigt som jag inte längtar alls till deras sista konsert i Stockholm som jag ska på!


Sommarshopping del 1!

Det blev inget Falkenberg för mig i helgen. Pappa åkte själv och tog ner husvagnen, lika bra det. Jag var så sjukt trött efter första skolveckan och The Ark konserten. Vi kom hem vid halv 1 i Torsdags (fast det var ju egentligen fredag då ^^).

Igår så sov jag mest och fotade grejerna som jag köpt i sommar. Här kommer första delen. ^^

Cupcake örhängen från Zombie.
Lösögonfransar + lim från Make Up Store. (Vilket är rätt så uppenbart ;) )
Boken No End som handlar om The Ark och ett "In full regalia-klistermärke" (som jag kallar det ^^)
Båda köpta på konserten. Även Veronica Maggios "Satan i gatan".
Ny Iron Fist bikini + plånbok. Bikinin är från Zombie och plånboken från Shock.
(Två av de absolut bästa affärerna som existerar!)
Jag var på marknad i början av sommaren och hittade denna Michael Jackson flagga.
Problemet är att jag inte har någonstans att hänga den än...
Jag hittade några gamla Polluxböcker på Röda korset också.
Jag var medlem där när jag var yngre och läste bara dessa serier. (Hästarnas ängel & Diabolo)

Nu måste jag sova, iallafall försöka. Jag var med min pojkvän innan idag och vi råkade somna... Så nu är jag hur pigg som helst.. "/

Mobilblogg - fullt upp!

Som rubriken säger har jag haft full upp de senaste dagarna och har inte hunnit skriva någonting. I tisdags var jag hos frissan, så nu är jag äntligen svarthårig igen! I onsdags var jag med min älskling till ca 22.00 och igår var jag på the ark. Skriver mer om det i morgon/ söndag, eftersom jag nu är påväg till Falkenberg. Jag kom nämligen nyss hem ifrån stan med Johanna. Så nu ser jag verkligen fram emot en helg med bara vila och läsning! ^^

Första dagen i 9an.

Idag så var det den första dagen på det sista året i högstadiet, och jag är sjukt pepp på 9an. Tänker höja mina betyg och plugga mer än jag någonsin gjort tidigare.
Mitt liv är perfekt. Denna dagen har varit helt underbar med världens bästa vänner och världens bästa pojkvän. Jag har även världens mest underbara kanin. ♥

Två bilder när min kanin var en liten bäbis Rubin! ^^

Måste sova snart, I've a loooong day tomorrow. ^^

1 år!

Jag har skrivit på denna bloggen i ett år nu (eller sens den 18:e Augusti, skrev inte något då eftersom jag varit med min pojkvän från torsdag-idag.) och denna bloggen är verkligen något speciellt! Även fast jag haft väldigt mycket svackor med bloggandet, har jag aldrig tröttnat. Grattis till på ettårsdagen till min Candyflossed, i efterskott! ^^ ♥
Nu är jag riktigt trött, ska sova och se fram emot ett bättre bloggår! ♥

My bed!

Såhär blev min säng med mitt nya supersöta cutiekawaii Hello Kitty påslakan!

Måste somna snart, eftersom jag ska upp klockan 8 imorgon till tandläkarn, känns ju riktigt roligt... Aja, efter det ska jag träffa Ellinor igen och fortsätta fota mina nya kläder och saker jag köpt under sommaren! ^^

Nu ska jag berätta en viktig sak...

Nämligen att jag har världens coolaste och mysigaste kudde!
(om man inte kan räkna min pojkvän som kudde då :D)

Är jättenöjd över att jag köpte den!
Har även köpt ett nytt påslakan, ska bädda om i min säng innan jag somnar.
Såhär ser den ut nu.
Stitch♥
Visar hur det blev senare! ^^

Övernattning!

Jag väntar nu på att Linnea ska komma tillbaka hit så vi ska sova över! Har nyss sett klart på Stefan och Kristers: Bröllop och jäkelskap, de visar serien på fyran igen nu. Jag var med familjen, Harrysson och Gustavsson den sista Juli och såg den nya buskisen: "Pang på pensionatet".

Och med tanke på ingenting alls så slänger jag in en liten bild från kräftskivan i helgen!

Godmorgon

Jag vaknade för sådär några timmar sedan, men det känns fortfarande som morgon (även att klockan är kvart över 2 ^^). I väntan på att min kompis Linnea ska komma hit så tänkte jag skriva lite, fast min hjärna är helt tömd så jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Hmm..
Här är en bild på mig idag!
Jag måste verkligen, verkligen, veeeerkligen färga håret snart..

Hemma från Falkenberg.

Har varit i husvagnen i helgen, så har inte kunnat skriva någonting. Tänkte bara berätta att jag senare idag/imorgon tänker lägga upp vad jag shoppat under sommaren! Ska ner och se på Stefan och Krister nu, så det blev inte ett så långt inlägg. 

Slänger in en bild som pappa tog på mig i Danmark vid ''den lille havsfrun''.
 

I ♥ No Doubt!

De som känner mig vet att jag är helt besatt av The Ark, Mika, Melody Club och Kent, men en sak som folk kanske inte vet är att jag också är besatt av No Doubt (och Gwen Stefani då).
Tänkte bara lägga upp några låtar som jag inte skulle kunna klara mig utan! ;)

No Doubt - Running

No Doubt - New

No Doubt - Sunday Morning

+ en Gwen Stefani med, The Real Thing!

Slänger in en Danmarksbild också! ^^

Rule #1!

Man kan inte direkt säga att jag mått så otroligt bra den senaste tiden, anledningen till förrförra inlägget. Det finns så mycket att säga om det, men ingenting att skriva. Vill inte ta upp sånt här i bloggen. Jag ville bara meddela att jag mår så mycket bättre och är på blogghumör igen. Anledningen till att bloggen varit lite off det senaste är för att jag som sagt inte mått så bra. 

Jag skiter i om folk tycker att jag är knäpp, sjuk i huvudet, eller en stor idiot. Det enda som räknas är vad jag själv tycker om mig och att jag är den jag är!
Nothin' can bring me down!


Ska sova lite snart, för imorgon ska jag träffa min älskade pojkvän innan jag åker till Falkenberg! ♥

Underbara sommar!

Denna sommaren har varit den bästa i mitt liv. Anledningen är min underbara pojkvän! Vi blev tillsammans för nästan en månad sen (den 9:e Juli), har aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv! :D
Egentligen har det inte hänt något mer än det, förutom att jag har varit i Danmark 2 dagar. Det finns så mycket jag vill skriva, men jag vet inte vad jag ska börja med! ^_^!
I helgen så var jag hos honom i Göteborg där vi såg Harry Potter filmerna. ^^ (med det menar jag att vi skulle sett dem alla, men han bara se första och halva 7an och den nya på bio!)

Jag skriver lite mer senare, här kommer en liten somrig bild ifrån Bakken i Danmark!
(sol i ögonen...)

RSS 2.0