I'm in love

Redan i början av detta året kände jag på mig att det skulle bli ett bra år, och jag hade rätt. Nu när våren börjat komma och solen skiner för fullt, finns det ingenting jag vill ändra på.
Jag har blivit tillsammans med världens bästa och finaste kille. Han kommer hit snart (han bor i Frankrike) och då ska vi göra så otroligt mycket, det kommer bli så kul!
Så de kommande veckorna har jag lite att fixa innan han kommer hit. ^^

Det är bara denna vecka kvar i skolan innan påsklovet. Denna veckan är det NO-temavecka. Så det är inte så mycket läxor och prov, det är rätt roligt att ha en sånhär vecka ibland när man gör något annat än de vanliga veckorna.
Påväg till busshållplatsen

Calippo

Finaste finaste Ola❤

Ser just nu på The Voice och konstaterar om och om igen, Ola, du är så sjukt vacker!


Lalalalalalalalala kyss mig!

Efter en och en halv timmes franskapluggande och en jobbig dag så ser jag fram emot att få sova och morgondagen. Ska till frisören imorgon och färga lite :)

En liten godnattbild på mig o min lilla nalle NB!


Kan inte hjälpa det

Skjuter jämt fram allt, istället för att göra typ någonting igår låg jag i sängen och spelade Draw Something. Det är beroendeframkallande!
Förra helgen så var jag och familjen i Göteborg för min pappa fyllde 51. Självklart så shoppade jag lite, inte så mycket, men det blev ändå lite kläder.



Göteborg




It's possibleee!

Efter en lång bloggpaus, så lägger jag ut Roxettes nya singel It's possible.
Blir mer inlägg senare idag, har shoppat endel den senaste tiden ;) Skriver när jag fixat mig.

RSS 2.0